pátek 9. května 2014

Půjčovna lodí Berounka: Krása Česka na vodě

Půjčovna lodí Berounka: Krása Česka na vodě

Láká vás vodácká turistika a máte zamířeno na sjíždění Berounky? Neváhejte a naplánujte si víkend nebo letní dovolenou na vodě. Domluvte se s partou kamarádů a zařaďte se do skupiny nadšených vodáků, kteří si z dovolené a výletů odnesou maximální zážitky a nespočet úsměvných historek.

Půjčovna lodí Berounka , Rafty Berounka

Objevte kouzlo vodáctví a objevujte krásy Česka

Pokud se řadíte mezi milovníky historie a přírodních scenérií, Berounka vás jistě nezklame, právě naopak. Čeká na vás všudypřítomný pocit relaxace, řeka je vhodná jak pro rodiny s dětmi, tak samozřejmě i pro naprosté začátečníky. Místné jezy nejsou nijak nebezpečné, ale i tak se neváhejte před cestou podívat na jejich náročnost nebo si předčíst recenze zkušených vodáků. Půjčovna lodí Berounka je tady pro vás a vaše vodní dobrodružství, které si jistě užijete do sytosti.

Co zkrátka musíte vidět

Čeká na vás pohled na skalní velikány a výlety po stopách historie, jež vám vezmou vítr z plachet. Neměli byste nechat bez povšimnutí proslulý hrad Karlštejn, kde dříve měly ženy přístup zakázán, dech beroucí Křivoklát a lomy s příhodnými názvy Velká a Malá Amerika s vášnivým Mexikem. Budete příjemně překvapeni, co všechna příroda dokáže. Půjčovna lodí Berounka vám umožní prožít prodloužený víkend nebo dokonce celý týden opravdu nevšedně.

Půjčovna lodí Berounka

Nedokážete si dost dobře představit, jak to vše na řece zvládnete s vašimi zavazadly? Stopněte vaše starosti, půjčovna lodí Berounka se vám postará o svoz batožiny nebo zapůjčení dalších vodáckých pomůcek pro vaše potřeby. Máte-li obavy, jak zvládnete obsluhu kanoe, raftu nebo kajaku? Pro tyto účely vám férová půjčovna lodí Berounka poskytne služby akreditovaného instruktora.

1 komentář:

  1. Já si myslím, že Česká republika a hlavně česká voda má fakt strašnou spoustu krásných míst. :) No, ale jako musí se vědět, kam se vypravit. Rozhodně to dneska už bohužel není Vltava. Letos jsme teda nebyli, protože jsme stavěli dřevěné ploty na zahradě, ale je možná ještě dost možné, že se vypravíme teď na konci sezony na Sázavu.

    OdpovědětVymazat