středa 14. května 2014

Půjčovna lodí Ohře: Vstříc Západním Čechám na vodě

Půjčovna lodí Ohře: Vstříc Západním Čechám na vodě

V jedné chvíli se vám může řeka Ohře jevit klidně, ale na druhý pohled umí pořádně překvapit. Místní jezy si žádají zručnost a především dostatek zkušeností, a co teprve peřeje? Půjčovna lodí Ohře vám nejen vypůjčí kvalitní vodáckou výbavu, ale především vám dá záminku k tomu, poznat nezdolnou sílu přírody. Bouřlivé peřeje lákají všechny bez rozdílů věku, důležité však je nepodcenit své síly a zkušenosti.

Půjčovna lodí Ohře, Rafty Ohře

Romantika směr Karlova Vary

V případě, že budete mířit na pověstný hrad Loket, čekají na vás první peřeje. Určitě neváhejte a rezervujte si chvíli také na jeho prohlídku, protože hrad opravdu stojí za to.

Půjčovna lodí Ohře: Tipy na výlety, které vás budou bavit

Půjčovna lodí Ohře své klienty také upozorňuje na bezkonkurenční skalní podobizny, na které natrefíte právě  před vyhlášeným lázeňským městem Karlovy Vary. Pohled na Svatošské skály bere dech a dokonce svým vzezřením připomínají kompletní svatební průvod. Řeka mendruje mezi skalními velikány a vy si najednou připadáte jako byste se zastavili v čase. Tato podívaná se stane nezapomenutelnou. A návštěva samotných léčebných lázní samozřejmě nesmí chybět.

Dovolená v Česku na vodě

Pokud vás tato seznamka s nápady do okolí Ohře zaujala, neváhejte a rozhodněte se pro služby půjčovny lodí Ohře. Dovolená v Česku na vodě se pro vás může stát zážitkem ještě silnějším, než je samotné nicnedělání u moře. Aktivní dovolená, relax s výhledem na třpytící se vodní hladinu a  adrenalinový úsek s výskytem peřejí, tohle vše vás čeká na české řece, kde bude třeba si rovněž pořádně  a s chutí zapádlovat.
Zarezervujte si požadovaný počet lodí spolu s dalším vybavení v půjčovně lodí Ohře a těšte se na nápor zážitků.

Žádné komentáře:

Okomentovat