pátek 23. května 2014

Půjčovna lodí Otava: Dovolená jinak, tedy dobrodružně s vůní šumavských lesů

Půjčovna lodí Otava: Dovolená jinak, tedy dobrodružně s vůní šumavských lesů

Pokud vám vodáctví přirostlo k srdci a dovolenou „na suchu“ si již vůbec nedokáže představit, řeka Otava bude tím pravým pro vás. Nabízí nejen prostředí panenské přírody, ale navíc vám napumpuje adrenalin do žil, protože řeka Otava je pro  zkušené vodáky tím pravým. Projížďka skrze srdce Šumavy vás bude bavit do poslední minuty a ta podívaná vám ukradne dech. Zarezervujte si oblíbené rafty nebo kanoe, půjčovna lodí Otava je tady pro vás a vaši dovolenou na vodě.

Půjčovna lodí Otava, Rafty Otava

Rafting Otava: Možnost, jak poznat Šumavu z jiné perspektivy

Otava se vyznačuje přirozenou nestálostí a její horní úsek je doporučován spíše pro pokročilé, z důvodu přítomnosti peřejí a celkově svižnému toku. Půjčovna lodí Otava radí: Řeku ve svém horním toku je sjízdná především v období, kdy je vody dostatek. Vodáci ji zdolávají hned, když se rozjaří nebo přímo po vydatných deštích. Pokud se ale na Otavu chytáte poprvé, naloďte se přímo v kempu Sušice, kde je řeka poměrně klidná, ale celková svižnost její vlastní i tady. Pro pocit bezpečí se rozhodněte také pro raft, ten není tolik vratký, jako například kanoe.

Co vše můžete na Otavě vidět a kam zamířit?

Báječnou zprávou pro vás je také fakt, že řeka Otava není tolik vytížená jako Vltava. Z tohoto důvodu vám jistě bez problémů v půjčovně lodí Otava vyhoví, když si budete přát zarezervovat člun nebo cokoli jiného přímo na celý týden. Na další výhody, benefity a jiné se informujte právě v půjčovně lodí Otava, kde pro své zákazníky, tedy pro vás, mají připraveno hned několik zajímavých nabídek.

1 komentář:

  1. Mockrát díky za tip. Právě Otavu jsme s kamarády sjížděli minulé léto. Můžu vám teda říct, že to byl vážně skvělý zážitek. Na raftu jsem nikdy nejel, toto byla moje premiéra. Nikdo z nás vlastní raft neměl, ale naštěstí nám jej půjčila tato půjčovna lodí Otava. Říkal jsem si, že bychom to letos mohli zopakovat na nějaké jiné řece. Nemáte nějaký tip?

    OdpovědětVymazat