pondělí 28. července 2014

Na Vltavě vám prostě nuda nehrozí! Půjčte si raft nebo kánoi a vyrazte!

Na Vltavě vám prostě nuda nehrozí!

Chystáte se toto léto sjet Vltavu? Právě na tomto českém veletoku narazíte na plné kempy, hospůdky plné halasného smíchu a především potkáte další nadšence, kteří mají s vámi alespoň jednu věc společnou, zbožňují dobrodružství na vodě stejně jako vy. Vltava nabízí nejen krásné prostředí přírody, historické skvosty, ale navíc na vás nečeká poklidná vodní hladina, právě naopak. Vltava je velmi energická, umí překvapit a navíc na jejich jezech se probudí adrenalin k životu.

Na Vltavě vám prostě nuda nehrozí! Půjčte si raft nebo kánoi a vyrazte!

Půjčovna lodí Vltava: Na nic nečekejte a rezervujte si místečko

Vltava je splavní celoročně, ale i tak si vyhlídněte tu vhodnou půjčovnu lodí a zamluvte si kánoi nebo raft podle vašich preferencí. Půjčovna lodí Vltava vám umožní prožít zábavné dny na vodě, na které budete ještě dlouho vzpomínat. Vltava také křižuje báječná místa, ty zkrátka musíte vidět a poznat nejlépe na vlastní oči. Půjčovna lodí Vltava vám umožní nejen zábavu na raftech, ale především vás zavede do Českého Krumlova, Vyššího Brodu, Rožmberku a v neposlední řadě také na proslulou přehradu Lipno. Naplánujte si vodácký výlet přesně podle vašeho s partou přátel. Pokud vás trápí, kde si půjčíte další nutnou výbavu nebo potřebujete zasvětit do tajů ovládání raftu, vsaďte na výcvik pod dohledem odborníka.Na veškeré otázky,jež vám vyvstanou na mysl, se neváhejte zeptat hned při rezervaci v půjčovně lodí Vltava.

sjezd vltavy

Vše, co potřebujete vědět

V případě, že se nebude cítit daný jez sjet, budete mít dostatek času zhodnotit své síly a bez problémů raft nebo kanoi přenést. Je to jistě mnohem lepší než zbytečně riskovat. Potěší vás také velké množství kempů a jiných ubytovacích možností. Již předem mrkněte na mapku a informujte se na obsazenost daných kempů, na které na cestě natrefíte.

Půjčovna lodí Vltava

Žádné komentáře:

Okomentovat